Wil je een nieuwe website maken? Is het design van jouw huidige website verouderd of vind je het niet zo mooi meer? Is de website langzaam of zijn concurrenten beter vindbaar in zoekmachines zoals Google? Maak kennis met WebsiteFactory. Onze kwaliteit ligt bij het ontwerpen en bouwen van websites. Met een aantrekkelijk design, korte laadtijd en een sterk staaltje achterliggende techniek zorgen wij ervoor dat jouw website nieuwe bezoekers aantrekt. Dit alles doen we uiteraard met veel passie voor design, techniek en communicatie.

  Website maken doe je met WebsiteFactory

  Als jij dus op zoek bent naar een betrouwbaar adres waar een mooiere, snellere en verbeterde website maken kinderspel is, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bouwen de professionele website waar jij naar op zoek bent. Daarbij is onze kennis, kunde en jarenlange ervaring onze beste vriend. Zodra consumenten iets (op korte termijn) nodig hebben, grijpen we massaal als eerste naar het alomvattende internet. Het hebben van een website voor een bedrijf is dus een belangrijke zaak. Wij creëren niet alleen jouw vernieuwde website. We helpen je, indien gewenst, ook bij strategie, design, development en online vindbaarheid. Voor kosten en prijzen voor een website maken kun je vrijblijvend contact opnemen. De prijs is namelijk afhankelijk van je wensen.

  Van strategie naar oplevering

  Zoals hierboven genoemd: wij kunnen jouw bedrijf online op de kaart zetten met een goede, kwalitatief hoogwaardige website. Maar voordat we aan de slag gaan, willen we jouw bedrijf van binnen en buiten leren kennen. Wat is jouw behoefte? Essentieel voor onze webdevelopers. Daar sluit bij aan: een communicatieanalyse. Wat is je product en boodschap? Voor wie is die bedoeld en wie is jouw doelgroep? Als we alle feiten op een rij hebben, gaan we bedenken hoe jouw boodschap het beste gepresenteerd kan worden.

  Strategie

  Een goede website maken begint bij strategie bepalen. Een stuurman gaat ook niet de zee op zonder plan. We geven antwoord op vragen zoals: ‘Wat voor bedrijf heb je?’, ‘Welke boodschap wil je overdragen naar (potentiële) bezoekers en/of klanten?’, ‘En wat wil je uitstralen naar hen?’. Daarnaast analyseren we de huidige website van jouw organisatie, stellen we een aantal meetbare doelstellingen op en bepalen we de doelgroep.

  Ontwikkeling

  Vervolgens gaan we verder met de strategie omzetten in een of meerdere visuele ontwerpen. We maken op basis van de informatie over jouw bedrijf een ontwerp voor jouw website. Als jij tevreden bent met het ontwerp, gaan we verder met de ontwikkeling van jouw website.

  Testen

  Een website maken stopt niet nadat jouw website helemaal gevuld en eventueel aangepast is naar jouw wensen. We gaan hem vervolgens namelijk helemaal testen. Werken alle buttons? Werkt de zoekbalk? Mist er niks? Niet alleen wij, maar ook jij loopt eens door de website heen. Zo bepalen we of alles naar tevredenheid is en we eventueel nog alles kunnen perfectioneren, zodat jouw website vervolgens klaar is voor oplevering.

  Marketing

  De website is klaar. In die zin ‘klaar’ dat de website mooi, snel en modern is. Nu kun je van start met het verzamelen van data. Deze kun je gebruiken om je website te blijven ontwikkelen en verbeteren. Uiteraard doen wij dit ook voor je.

  Wil je een website maken met WebsiteFactory? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen en bekijk de sites van onze klanten.

  Mobile first

  Een goedwerkende website maken is onmisbaar in 2020. Maar liefst 70% van de smartphonebezitters die een product willen kopen, zoeken eerst relevante informatie op hun smartphone over het product. Vaak bestellen zij dan het product vervolgens ook online. Veel websites zijn niet goed op afgestemd op dit koopgedrag. De websites zijn veelal achterhaald en/of verouderd. Bij het maken van een website gaan wij uit van het principe: mobile first. De website die wij voor jou maken is dus zowel toegankelijk voor desktop als smartphone.

  Ondersteuning die jij nodig hebt

  Als jouw huidige website wel nog naar je zin is, maar niet geoptimaliseerd voor smartphonegebruik, dan kunnen we je ook helpen. WebsiteFactory biedt de ondersteuning die jij nodig hebt. Of dat nu een mobiele variant van jouw website ontwikkelen, de doelgroep beter bereiken of potentiële leads binnenhalen is. Een website die niet goed op smartphonedevices werkt, is immers een grote afknapper voor potentiële klanten. Een website maken, die ook geschikt is voor smartphonegebruik, doe je dus met WebsiteFactory.

  Ook samen jouw website maken

  Een slecht werkende, trage website is funest als het gaat om potentiële klanten of leads binnenhalen. Bij WebsiteFactory kunnen we samen jouw website maken. We helpen je graag verder op weg naar een goede website. We kunnen van alles samen doen, heel specifiek of geheel vrijblijvend. De kosten voor een website maken zijn afhankelijk van je wensen. Neem voor meer informatie direct en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0166-601078 of vul het contactformulier in. Wat zullen wij samen doen?

  👍

  Dankjewel voor je bericht. We nemen snel contact met je op.