Wil je een nieuwe website laten maken? Is het design van jouw huidige website verouderd of vind je het niet zo mooi meer? Is de website langzaam of zijn concurrenten beter vindbaar in zoekmachines zoals Google? Maak kennis met WebsiteFactory. Onze kwaliteit ligt bij het ontwerpen en bouwen van websites. Met een aantrekkelijk design, korte laadtijd en een sterk staaltje achterliggende techniek zorgen wij ervoor dat jouw website nieuwe bezoekers aantrekt. Dit alles doen we uiteraard met veel passie voor design, techniek en communicatie.

  Website laten maken?

  Als jij dus op zoek bent naar een betrouwbaar adres waar je een mooiere, snellere en verbeterde website laten maken kan, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bouwen de professionele website waar jij naar op zoek bent. Daarbij is onze kennis, kunde en jarenlange ervaring onze beste vriend. Zodra consumenten iets (op korte termijn) nodig hebben, grijpen we massaal als eerste naar het alomvattende internet. Het hebben van een website voor een bedrijf is dus een belangrijke zaak. Wij creëren niet alleen jouw vernieuwde website. We helpen je, indien gewenst, ook bij strategie, design, development en online vindbaarheid.

  Van strategie naar oplevering

  Wil je een website laten maken bij ons? We gaan graag voor je aan de slag. Het bouwen van een goede website is niet over één nacht ijs gedaan. Wij werken stapsgewijs om een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

  Strategie

  Een goede website laten maken begint bij strategie bepalen. Een stuurman gaat ook niet de zee op zonder plan. We geven antwoord op vragen zoals: ‘Wat voor bedrijf heb je?’, ‘Welke boodschap wil je overdragen naar (potentiële) bezoekers en/of klanten?’, ‘En wat wil je uitstralen naar hen?’. Daarnaast analyseren we de huidige website van jouw organisatie, stellen we een aantal meetbare doelstellingen op en bepalen we de doelgroep.

  Ontwikkeling

  Vervolgens gaan we verder met de strategie omzetten in een of meerdere visuele ontwerpen. We maken op basis van de informatie over jouw bedrijf een ontwerp voor jouw website. Als jij tevreden bent met het ontwerp, gaan we verder met de ontwikkeling van jouw website.

  Testen

  Een website laten maken stopt niet nadat jouw website helemaal gevuld en eventueel aangepast is naar jouw wensen. We gaan hem vervolgens namelijk helemaal testen. Werken alle buttons? Werkt de zoekbalk? Mist er niks? Niet alleen wij, maar ook jij loopt eens door de website heen. Zo bepalen we of alles naar tevredenheid is en we eventueel nog alles kunnen perfectioneren, zodat jouw website vervolgens klaar is voor oplevering.

  Marketing

  De website is klaar. In die zin ‘klaar’ dat de website mooi, snel en modern is. Nu kun je van start met het verzamelen van data. Deze kun je gebruiken om je website te blijven ontwikkelen en verbeteren. Uiteraard doen wij dit ook voor je.

  Website laten bouwen door ons? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen en bekijk de websites van onze klanten.

  Mobile first

  Een goedwerkende website laten maken is onmisbaar in 2020. Maar liefst 70% van de smartphonebezitters die een product willen kopen, zoeken eerst relevante informatie op hun smartphone over het product. Vaak bestellen zij dan het product vervolgens ook online. Veel websites zijn niet goed op afgestemd op dit koopgedrag. De websites zijn veelal achterhaald en/of verouderd. Bij het maken van een website gaan wij uit van het principe: mobile first. De website die wij voor jou maken is dus zowel toegankelijk voor desktop als smartphone.

  Ondersteuning die jij nodig hebt

  Als jouw huidige website naar je zin is, maar nog niet optimaal voor smartphonegebruik, dan kunnen we je ook helpen. WebsiteFactory biedt de ondersteuning aan die jij nodig hebt. Of dat nu een mobiele variant van jouw website ontwikkelen, de doelgroep beter bereiken of potentiële leads binnenhalen is. Een website die niet goed op smartphonedevices werkt, is immers een grote afknapper voor potentiële klanten. Een website laten maken, die ook geschikt is voor smartphonegebruik doe je dus bij WebsiteFactory.

  Ook een website laten maken?

  Een slecht werkende, trage website is funest als het gaat om potentiële klanten binnenhalen. Bij WebsiteFactory kun je jouw website laten maken. We helpen je graag verder op weg naar een goede website. We kunnen van alles samen doen, heel specifiek of geheel vrijblijvend. Neem voor meer informatie direct en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0166-601078. Wat zullen wij samen doen?

  👍

  Dankjewel voor je bericht. We nemen snel contact met je op.