Vind je jouw huidige website niet zo mooi meer of is het design van jouw huidige website verouderd? Een nieuwe website bouwen is dan de oplossing voor jou. Is de website langzaam of zijn concurrenten beter vindbaar in zoekmachines zoals Google? Maak kennis met WebsiteFactory. Onze kwaliteit ligt bij websites bouwen en ontwerpen. Met een aantrekkelijk design, korte laadtijd en een sterk staaltje achterliggende techniek zorgen wij ervoor dat jouw website weer bij de tijd is. Dit alles doen we uiteraard met veel passie voor design, techniek en communicatie.

  Website bouwen

  Een website bouwen doe je bij WebsiteFactory. Bij ons ben je aan het goede adres als je een mooiere, snellere en bijtijdse website wil. Wij bouwen de professionele website waar jij naar op zoek bent. Daarbij is onze kennis, kunde en jarenlange ervaring onze partner in crime. Zodra consumenten iets (op korte termijn) nodig hebben, grijpen we massaal als eerste naar het alomvattende internet. Het hebben van een website voor een bedrijf is dus een belangrijke zaak. Wij creëren niet alleen jouw vernieuwde website. We helpen je, indien gewenst, ook bij strategie, design, development en online vindbaarheid.

  Stapsgewijs opbouwen

  Een website bouwen doe je bij WebsiteFactory. We gaan graag uiteraard voor je aan de slag. We zijn benieuwd naar je bedrijf of organisatie. Een website bouwen gaat echter niet over één nacht ijs. Wij werken stapsgewijs om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. We leggen graag aan je uit hoe we dit doen. Lees hieronder een korte samenvatting.

  Strategie

  Een goede website bouwen begint bij strategie bepalen. Een stuurman gaat ook niet de zee op zonder plan. We geven antwoord op vragen zoals: ‘Wat voor bedrijf heb je?’, ‘Welke boodschap wil je overdragen naar (potentiële) bezoekers en/of klanten?’, ‘En wat wil je uitstralen naar hen?’. Daarnaast analyseren we de huidige website van jouw organisatie, stellen we een aantal meetbare doelstellingen op en bepalen we de doelgroep.

  Ontwikkeling

  Vervolgens gaan we verder met de strategie omzetten in een of meerdere visuele ontwerpen. We maken op basis van de informatie over jouw bedrijf een ontwerp voor jouw website. Als jij tevreden bent met het ontwerp, gaan we verder met de ontwikkeling van jouw website.

  Testen

  Als jouw website helemaal gevuld en eventueel aangepast is naar jouw wensen, dan gaan we de website testen. Werken alle buttons? Werkt de zoekbalk? Mist er niks? Niet alleen wij, maar ook jij loopt eens door de website heen. Zo bepalen we of alles naar tevredenheid is en we eventueel nog alles kunnen perfectioneren, zodat jouw website vervolgens klaar is voor oplevering.

  Optimalisatie en onderhoud

  De website is klaar. In die zin ‘klaar’ dat de website mooi, snel en modern is. Nu kun je van start met het verzamelen van data. Deze kun je gebruiken om je website te blijven ontwikkelen en verbeteren. Uiteraard doen wij dit ook voor je.

  Website laten bouwen door ons? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen en bekijk de websites van onze klanten.

  Afstemmen op koopgedrag

  Een website bouwen doe je niet voor niets. Een goedwerkende website is namelijk onmisbaar in 2020. Maar liefst 70% van de smartphonebezitters die een product willen kopen, zoeken eerst relevante informatie op hun smartphone over het product. Vaak bestellen zij dan het product vervolgens ook online. Veel websites zijn niet goed op afgestemd op dit koopgedrag. De websites zijn veelal achterhaald en/of verouderd. Bij het maken van een website gaan wij uit van het principe: mobile first. De website die wij voor jou maken is dus zowel toegankelijk voor desktop als smartphone

  Ontwikkeling en optimalisatie

  Als jouw huidige website naar je zin is, maar nog niet optimaal voor smartphonegebruik, dan kunnen we je ook helpen. WebsiteFactory biedt de hulp en ondersteuning aan die jij nodig hebt. Of dat nu een mobiele variant van jouw website ontwikkelen, de doelgroep beter bereiken of potentiële leads binnenhalen is. Een website die niet goed op smartphonedevices werkt, is immers een grote afknapper voor potentiële klanten. Een website bouwen, die ook geschikt is voor smartphonegebruik, laat je dus doen bij WebsiteFactory.

  Ook een website bouwen?

  Een slecht werkende, trage website is funest als het gaat om potentiële klanten binnenhalen. Wij kunnen jouw website bouwen. We helpen je graag verder op weg naar een goede website. We kunnen van alles samen doen, heel specifiek of geheel vrijblijvend. Neem voor meer informatie direct en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0166-601078 of vul het contactformulier in. Wat zullen wij samen doen?

  👍

  Dankjewel voor je bericht. We nemen snel contact met je op.