Website

  Onze premiers vinden het misschien leuk om met de fiets naar het Torentje te fietsen, maar we leven al lang niet meer in onschuldige tijden. Achter de schermen werkt de overheid hard aan bestuurlijke weerbaarheid.

  Duidelijk dat het om meer gaat dan een paar gespierde mannetjes in pak met oortjes en stoere zonnebril.

  Er is een mentaliteitsomslag gaande bij de overheid die vertaald wordt in een gedragsverandering. Er is waakzaamheid en oplettendheid nodig bij al het overheidspersoneel. Bedreigingen en veiligheidsrisico’s moeten zo vroeg mogelijk gesignaleerd en geïdentificeerd worden.

  Duidelijk dat het om meer gaat dan een paar gespierde mannetjes in pak met oortjes en stoere zonnebril. De organisatie , Veilig Openbaar Bestuur is in de bres gesprongen om in de behoefte aan expertise te voorzien. Of het nu om advies, training, data-analyse of het daadwerkelijk beveiligen van personen en objecten gaat.

  In samenwerking met Dosis Design ontwikkelde WebsiteFactory een stemmige site die uitdrukking geeft aan de serieuze aard van de veiligheidsrisico’s vandaag. Een zachte steunkleur wijst de weg naar de juiste kanalen die een oplossing bieden voor de uitdaging waar overheden zich tegenwoordig voor gesteld zien.

  Een eenvoudige maar doeltreffende website zodat veiligheid achter de schermen geregeld kan worden en de premier kan blijven fietsen.


  Ook een goed ogende website?