Webshop

  Wie kent het Kaeswienkeltje niet? Sinds jaren een begrip op eiland Tholen. En iedereen weet al lang dat je niet alleen naar het Kaeswienkeltje gaat voor kaas. Dankzij de uitgekiende webshop ontwikkeld door WebsiteFactory is het Kaeswienkeltje uitgegroeid tot een ware broodjesfabriek die in een duidelijk behoefte voorziet van de alsmaar groeiende bedrijvensector van Tholen en omstreken. Schreven we ‘broodjesfabriek’? Vergeet het maar! Alle broodjes worden ambachtelijk bereid en zijn net zo nadrukkelijk ‘maatwerk’ als de webshop die WebsiteFactory voor het Kaeswienkeltje mocht ontwikkelen.

  Het Kaeswienkeltje heeft mede dankzij het door ons ontwikkeld systeem de omzet enorm zien stijgen. En wij bestellen natuurlijk lustig mee, want betere broodjes vind je niet gauw.

  In de webshop van Kaeswienkeltje is het volledige orderproces van bestelling tot boeking geautomatiseerd. En dat is fijn omdat er zo nog beter en sneller broodjes bereid kunnen worden. Klanten sparen bij hun bestelling automatisch spaarpunten waarmee ze korting kunnen krijgen bij nieuwe bestellingen.

  Bijzonderheden

  • Integratie boekhouding
  • Betaling op rekening mogelijk
  • Koppeling iDeal
  • Spaarpunten systeem

  De website kaeswienkeltje.nl is geïntegreerd op ons custom-made content management systeem YourMonitor.


  Wil jij ook zo'n succesvolle webshop?