Website

  Bergen op Zoom houdt zich vromer dan je denkt. Dankzij Cor van Raay elektrotechniek. Deze specialist in beveiliging heeft zich in de regio Noord-Brabant en Zeeland ontwikkeld tot een expert op het gebied van beveiligingsinstallaties en elektrotechniek. Naast Bergen op Zoom is het bedrijf ook werkzaam in de gemeenten Tholen, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht.

  Ook eenvoudige sites kunnen wat ons betreft serieus communiceren.

  Of het nu om alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole, tijdregistratie, brandbeveiliging kentekenherkenning, wireless systemen of terreinbewaking gaat. Ja serieus, de echte lijst is nog langer. De toenemende behoefte aan beveiligingsproducten resulteert in een nog groter aanbod aan mogelijkheden. Daarbij horen natuurlijk service en onderhoud.

  Maar hoe gingen we Cor van Raay elektrotechniek profileren als een betrouwbare beveiliger in de regio? We besloten het werk te laten doen door sfeerfoto’s van grote herkenbare monumenten en objecten in de regio die Cor van Raay Electrotechniek beveiligd heeft. De website die we ontwikkelden voor Cor van Raay elektrotechniek was dus niet alleen een online plek om storingen te melden of offertes aan te vragen. Het communiceert dat Cor van Raay elektrotechniek eigenlijk de enige serieuze partner in beveiliging in de regio is.

  Ook eenvoudige sites kunnen wat ons betreft serieus communiceren. Voor Cor van Raay elektrotechniek waren wij in ieder geval vanzelfsprekend een betrouwbare en, uh, ‘veilige’ partij.


  Even sparren?