Website

  Ben van der Heiden is een opticien en dan moeten er allerlei toespelingen gemaakt worden op kijken. Dus daar gaan we: Ben van de Heiden heeft het goed bekeken want hij bevindt zich op de grens van Zeeland en Brabant en helpt dus zowel Brabanders als Zeeuwen verder te kijken dan hun neus lang is.

  Met het oog op een langdurige en goede klantrelatie heeft Ben van der Heiden door ons een website laten ontwikkelen gekoppeld aan een CRM. Dat betekent dat de website één oogopslag voor de klant de eigen bestelgeschiedenis en het verloop van de eigen oogsterkte inzichtelijk maakt. Ook kunnen klanten er online een afspraak inschieten. In de roos!

  Natuurlijk ziet de website er verder gewoon erg mooi uit zonder dat je meteen kunt zien wat er allemaal onder de motorkap zit. We vinden het bij WebsiteFactory best als ons werk grotendeels onzichtbaar is. Als de website maar klant en opticien helpt elkaar recht in de ogen te kunnen kijken.

  Zo zien klanten bijvoorbeeld ook niet dat achter de website ons CMS, YourMonitor, hangt. YourMonitor stelt Ben van der Heiden in staat de laatste oogstrelende modellen te etaleren. Die modellen zijn natuurlijk meer dan alleen een lust voor het oog net zoals de website meer dan eye-candy is. Transparante technologie voor een betere kijk op de wereld. Dat is een visie die Ben van der Heiden en WebsiteFactory delen.

  Als de website maar klant en opticien helpt elkaar recht in de ogen te kunnen kijken.

  Ben van der Heiden is ook een gehoorspecialist. We zouden natuurlijk het hele verhaal hierboven kunnen herschrijven met luistergrapjes maar dat klinkt lang niet zo leuk.


  Ook een goed ogende website?