Toegenomen belang van een eigen webshop

Door Shira van Ginkel − 4 december 2020

Het toegenomen belang van een eigen webshop

Tijdens Black Friday hebben verschillende steden maatregelen moeten nemen om drukte in de winkelstraten tegen te gaan. Ondanks de maatregelen voor het Coronavirus waren er te veel mensen aan het winkelen met de uitnodigende kortingen. Wil je voorkomen dat er te veel mensen in jouw fysieke winkel aanwezig zijn tijdens het coronavirus? Geef jouw (potentiële) klanten de mogelijkheid om het assortiment online te bekijken en bestellingen te plaatsen! Het belang van een eigen webshop is toegenomen in deze tijden.
 

Een mooie toevoeging op jouw website

In onze vorige blog heb je al kunnen lezen over het belang van een website voor een bedrijf. Dankzij een eigen op maat gemaakte website vinden steeds meer mensen jouw bedrijf online. Om drukke plekken, zoals winkelstraten, te vermijden in deze tijden, kopen tegenwoordig steeds meer mensen producten online. Hoe mooi zou het dan zijn als zij ook jouw producten gemakkelijk online kunnen kopen? Nu je een mooie bedrijfswebsite hebt, is een eigen webshop een belangrijke volgende stap. WebsiteFactory helpt je hier graag bij!
 

Voordelen van een webshop op maat

Naast het feit dat het belang van een webshop is toegenomen en je een grotere markt kunt bereiken, heeft een webshop op maat nog meerdere voordelen. Zo zorgt het voor een betere vindbaarheid in de verschillende zoekmachines. Factoren als gebruiksvriendelijkheid en responsive design zijn hiervoor belangrijk in de weging van zoekmachines. Daarnaast ben je met een maatwerk webshop veel flexibeler dan met een standaard webshop. Een maatwerk webshop kan met jouw onderneming meegroeien. Ook de indeling en uitstraling ervan heb je geheel in eigen hand. Wij maken alles geheel op maat, waardoor je zelf de webshop kunt indelen en de uitstraling kunt bepalen. Een webshop op maat van WebsiteFactory kent oneindig veel mogelijkheden!
 

Laat een professionele webshop maken

WebsiteFactory is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige, professionele webshops en websites. Wij bouwen uw webshop geheel op maat met een fantastisch design. Daarnaast zorgen we ervoor dat de webshop zoekmachine vriendelijk is en eenvoudig zelf te beheren is. De webshop zal uitstekend passen in de huidige website en in dezelfde huisstijl worden gebouwd.
 

Een webshop laten maken?

Enthousiast over een op maat gemaakte webshop? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je hier graag bij! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Neem vrijblijvend contact met ons op