Boost jouw online verkoop met een 3D configurator

Door Shira van Ginkel − 18 december 2020

Het aantal online verkopen is toegenomen en de vraag naar maatwerk producten stijgt. De mogelijkheden om online producten te kopen zijn eindeloos; van meubels tot kleding en auto’s. Zou het dan niet geweldig zijn om jouw (potentiële) klant al direct online een beeld te geven van het product? Geef jouw online verkoop een boost met een 3D configurator van WebsiteFactory!
 

Boost jouw online verkopen


In onze vorige blog heb je al kunnen lezen dat het belang van een eigen webshop is toegenomen, mede door het Coronavirus. Met de huidige sluiting van de niet-essentiële winkels moet iedereen zijn/haar Kerstcadeau inkopen online doen. Laat ons voor jou een op maat gemaakte 3D configurator bouwen om jouw online verkopen te boosten. Zeker bij de verkoop van maatwerk producten is dit onmisbaar. Jouw klanten kunnen dan online direct het product zien waarin ze geïnteresseerd zijn. Verkoop je bijvoorbeeld maatwerk kleding? Met een 3D configurator zien jouw klanten direct het resultaat, van kleur veranderingen tot verschillende patronen en soorten kleding.
 

Een 3D configurator geheel op maat


Wij zorgen ervoor dat de 3D configurator geheel op maat wordt gemaakt. Zo past deze product configurator uitstekend bij jouw huisstijl en producten. Ook geef je zelf aan wat klanten moeten kunnen kiezen en wijzigen in het product. Wij zijn hierin gespecialiseerd, waardoor het niet uitmaakt wat voor soort producten je verkoopt.
 

Eenvoudige koppelingen


Wij verkopen eigenlijk alles wat te maken heeft met een goede website. Onze professionals kunnen daarom alles hier omheen voor je verzorgen. Denk hierbij ook aan de koppelingen met andere en huidige systemen die u gebruikt. Wij koppelen jouw nieuwe 3D configurator gemakkelijk aan bijvoorbeeld jouw CRM, ERP en/of voorraadsysteem.
 

Belangrijke voordelen van een product configurator


Een product configurator brengt vele voordelen met zich mee. 5 belangrijke voordelen van een product configurator op maat:
  1. Bespaar tijd en ontzorg jouw personeel;
  2. Werk efficiënter met een 3D configurator;
  3. Verklein de foutenmarges;
  4. Geef jouw klant de mogelijkheid voor personalisatie;
  5. Geef jouw klant direct inzicht in de producten en mogelijkheden.
 

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!


Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze adviseurs staan voor je klaar en gaan graag, geheel vrijblijvend, het gesprek met je aan! Laten we samen ontdekken waar de wensen en behoeften van jouw organisatie en jouw klanten liggen. Zo gaan we zorgen voor een passend voorstel en aan de slag om jouw online verkopen een boost te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op