Beter gevonden worden in Google met jouw bedrijf? Dan ben je bij WebsiteFactory aan het juiste adres. Wij bouwen namelijk niet alleen websites die zowel technisch als visueel om door een ringetje te halen zijn, maar zorgen er ook voor dat jouw bedrijf bovenaan in de zoekresultaten van Google komt te staan. Zo weet jouw (potentiële) doelgroep je altijd goed, snel en gemakkelijk te vinden.

  Beter gevonden worden in Google

  Als marketingbureau in Zeeland houden we van een nuchtere aanpak en denkwijze. We ontwikkelen uiteraard websites, maar daar verderop meer over. We kunnen daarnaast namelijk ook jouw bedrijf beter gevonden laten worden in Google door middel van (online) marketing. Dit kunnen we op een heleboel verschillende manieren doen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat jouw bedrijf gevonden zal worden in Google. Maar ook (online) adverteren (SEA) op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Google behoort tot de mogelijkheden.

  Technisch én visueel perfecte website

  Zorgen dat jouw bedrijf beter gevonden zal worden in Google is uiteraard niet het enige wat we kunnen doen voor je. Ben je niet meer tevreden over je huidige website of kan hij wel een opfrisbeurt gebruiken? Bij WebsiteFactory bouwen we zowel technisch als visueel perfecte websites. We werken stapsgewijs toe naar een prachtig eindresultaat. Hierbij maken we gebruik van onze kennis, kunde en jarenlange ervaring. We stemmen daarbij communicatie, techniek en design dusdanig op elkaar af dat jouw website het mooist uit de verf komt.

  Communicatie

  Ieder bedrijf, iedere website en iedere verkoopintentie begint bij de vraag: ‘Wat is de boodschap die ik wil overbrengen?’. Hier gaan we tijdens onze gesprek(ken) dan ook antwoord op geven. Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Als de boodschap maar overkomt. Je kunt langskomen voor onze gesprekken bij ons marketingbureau in Zeeland, wellicht lekker dichtbij, of we komen naar jou toe.

  Techniek

  Techniek stemmen we af op wat er gecommuniceerd moet worden. Techniek is niet een doel an sich als het gaat om een website ontwikkelen. Dat afstemmen geldt overigens voor alles, inclusief ontwerp en content.

  Design

  Als we je communicatiedoel helder hebben en een strategie ontwikkelt hebben over hoe we jouw project gaan aanvliegen, gaan we aan de slag met het design voor jouw website. Hierbij kiezen we een mooi ontwerp dat aansluit op de waarden van jouw bedrijf. Hoe we het communicatiedoel en de techniek vertalen in een prachtig design voor jouw website, leggen we graag uit in een vrijblijvend gesprek.

  Ondersteuning bij de marketing

  Als het ontwerp voor jouw website er eenmaal ligt, gaan we aan de slag. We leveren een eindresultaat op dat pas klaar is als jij helemaal tevreden bent. Als jouw website er eenmaal is, wil je natuurlijk dat iedereen die ziet of te zien krijgt. Om dit te bereiken kunnen wij je als marketingbureau helpen of ondersteunen bij de marketing van jouw bedrijf of organisatie, zodat jouw bedrijf beter gevonden zal worden in Google. We kunnen het zelfs helemaal uit handen nemen voor je. Dan kan jij je bezig houden met de dagelijkse bezigheden binnen jouw bedrijf en storten wij ons op de marketing van jouw website en bedrijf.

  Neem contact met ons op

  We kunnen dus van alles samen doen. We kijken graag wat we als marketingbureau voor jou kunnen betekenen. Van website(s) ontwikkelen tot dusdanig optimaliseren dat jouw bedrijf beter gevonden zal worden in Google. Wat wil je samen doen? Dit kan heel specifiek of geheel vrijblijvend. Neem contact op. en laat jouw wens(en) weten. Dan gaan we samen in een vrijblijvend gesprek wat WebsiteFactory voor jou kan betekenen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan